Dit zijn voorbeelden van gerechten.
U kunt een menu natuurlijk ook helemaal zelf samenstellen.
Soepen:
Shi-i-takesoep onder een bladerdeeghoedje
of
Pompoensoep met geroosterde amandelen
of
Thaise kippensoep
of
Geroosterde tomatensoep
Voorgerechten:
zwarte pasta met gamba’s en saffraansaus
of
Zeebaars met Pestosaus en een Groententaartje
of
Gebakken witlof met geitenkaas en druiven
of
Zalmtartaar met rucoladressing
Hoofdgerechten:
Lendenstuk gevuld met paddenstoelen , röstikoekjes en peultjes
of
Gevulde zeeduivel met Parma- of Serranoham
of
Struisvogelbiefstuk met cantharellen en witte portjus.
of
Lamsrack met gekonfijte knoflooksaus
Nagerechten:
Triffle
of
Chocolademousse in een kruidig koekje met frambozensaus
of
Crème Brûlée
of
Gefrituurd ijs